Opdrachtgevers

Op zoek naar personeel? Om uw onderneming een kwaliteitsimpuls te geven? Wij hebben een grote vijver waarin we kunnen vissen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd krijgt waar u naar op zoek bent, wat u nodig heeft, waar u blij van wordt.

Aandachtig luisteren

Wij willen en kunnen uw probleem doorgronden en oplossen. Maar denken ook graag mee over mogelijkheden. Zodat uw bedrijf ook op langere termijn gezond gebruik blijft maken van ict. Dat kan alleen wanneer wij ons in u verdiepen. Luisteren naar wat u zegt of vraagt, inleven in uw situatie en inspelen op uw ambities.

‘Ken je klanten. Daar draait het om’

Twijfels of de hardware voldoet aan de eisen? Dringend op zoek naar een programmamanager? Bang dat de continuïteit van uw organisatie gevaar loopt? Een telefoontje of mailtje naar Temp-IT en u kunt gerust zijn. Want onze expertise stopt niet bij het detecteren van een probleem of het aanbieden van een oplossing. Wij pakken desgewenst ook het hele traject op. Dankzij onze unieke project-detachering kunt u de boel met een gerust hart uit handen geven.

Onze werkwijze

1. Wij gaan met uw situatie aan de slag. Allereerst door in kaart te brengen wat er aan schort en wat er moet gebeuren. Wij laten een consultant een rapport opstellen. Met een doordacht plan van aanpak en een concreet pakket aan aanbevelingen.

2. Heb jij mensen die dat kunnen oppakken? Het antwoord is: ja, die hebben we.

3. We stellen een team samen van zzp’ers. Die snappen waar bedrijf, behoeftes en belangen samen komen.

Wij laten liefst uw eigen mensen meelopen. Zodat de nieuwe kennis bij u achterblijft. Kwaliteit borgen en zorgen voor continuïteit. Dat komt uw bedrijfsvoering ook op lange termijn ten goede.

‘Platte detachering kan iedereen’

Temp-IT • loyaal • recht door zee • altijd met respect • inlevingsvermogen • plezier
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
alle vacatures
Schrijf u nu in!

Voer uw e-mail adres in, stuur uw CV mee en schrijf u nu in voor uw eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Bel me terug
Wilt u teruggebeld worden? Dat kan! Vul onderstaande velden in en wij bellen u terug.